AD Logo w Butterfly_edited_edited.jpg

Fly, sommerfugl av Annicken R. Day

Bestill boka her:

Fly sommerfugl_Annicken_R_Day.png

Om boka:

Maya Williams er en ambisiøs, hardtarbeidende businesskvinne bosatt i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av mannssjåvinistiske ledere. Da hun blir sendt til den hawaiiske øya Kaua’i for å holde et innlegg på en konferanse, ender hun opp med å gjøre et valg som setter hele hennes karriere på spill.

 

På Kaua'i opplever Maya det chille øylivet for første gang, og når hun møter mennesker som åpner øynene hennes for andre måter å tenke på, begynner hun å se livet, jobben, kjærligheten og seg selv i et helt nytt lys.

 

Men Maya må etter hvert hjem igjen til New York og businesslivet. Klarer hun å leve etter sine nye livsfilosofier og fremdeles gjøre suksess? Og vil hennes personlige og profesjonelle forvandling gi henne lykken og friheten hun drømmer om?

Om Annicken R. Day:

Annicken er norsk gründer og daglig leder av konsulentselskapet Corporate Spring, som hjelper flere av verdens ledende selskaper med å bygge gode bedriftskulturer.

 

Som tidligere kulturdirektør i Tandberg og Cisco, internasjonal foredragsholder, skribent

for Huffington Post og Business Insider og medforfatter av boken Creative Superpowers, har hun de siste 20 årene inspirert og trent opp titusener av ledere i nye måter å tenke, jobbe og lede på. 

 

Fly, sommerfugl, som først ble gitt ut i USA høsten 2019, er Annickens første roman. Den favner både hennes livs-, ledelses- og businessfilosofi – og er inspirert av mange virkelige hendelser.

Annicken bor mellom Bohuslän på svenske vestkysten og Los Angeles, California, der også hennes datter Matilde bor.

Annicken Day 2019 sml.jpg

Sagt om boka:

Adam Grant

New York Times bestselgende forfatter av Originals og Give and Take

"Annicken R. Day har en egen evne til å gjøre uengasjerte, ineffektive team om til arbeidsplasser som syder av kreativitet og glede. Med sin debutroman viser hun at hun også har et talent for å skape fortellinger om å forandre seg selv."

Hilde Midthjell

Næringslivsleder og investor

"En viktig roman som favner både ledelse, selvutvikling og herlig underholdning med spenning og romantikk. Boken traff meg midt i hjertet, da jeg har grunnleggende tro på at ærlighet og medmenneskelighet lønner seg også i business, og samtidig har erfart at jobb kan bli så altoppslukende at man nesten mister seg selv. Anbefales på det varmeste."

Elham Binai

Konserndirektør, mennesker og kultur The Adecco Group

"Wow, Fly, sommerfugl tok meg med på et eventyr! Dette er en virkelighetsnær, modig, romantisk, klok og mektig fortelling som vil tale til folk i mange ulike livssituasjoner."

Thomas Erikson

Bestselgende forfatter av Omgitt av idioter

"En inspirerende bok om personlig og profesjonell forandring, og om hvor viktig det er å ha ekte glede i livet – også innenfor business. Til alle menn: Dere burde også lese denne boken!"

Come Fly With Me online kurs

Har du lest boka? 

Har du lyst å høre om noen av det som har inspirerte Fly, sommerfugl, og reflektere over noen spørsmål for ditt eget liv? Da kan dette online kurset være noe for deg!  

Gjennom 6 videoer snakker forfatter Annicken R. Day om kapitlene i boka og om virkelige hendelser som har inspirert historiene. Og i slutten av hvert video får du noen refleksjons oppgaver som kanskje vil inspirere deg til å fly...

Kurset er på engelsk. 

Se første videoen 

Gratis

Come Fly With Me Video Series_edited.jpg